Eten op de tuin in de septemberzon

In de nazomerzon van zaterdag 14 september aten we met zo'n 60 mensen op de tuin. Een heerlijk oogstbuffet stond er tussen de bloemen, prachtig wat iedereen zelf had gemaakt: bietensalade, curry, coleslaw, hartige taart, baba ganoesj, desem brood, humus, falafel en nog veel meer. We begonnen de middag met zelfgebakken taart en een kopje koffie in de zon. De kinderen renden er gezellig tussendoor en konden  knutselen en zich laten schminken. Om elkaar wat beter te leren kennen gingen we in groepjes het land op en maakten gedichten, bij wijze van een 'ode aan de groenten'. Wat hebben we gelachen om de mooie voordrachten. Ja, echt een prachtige avond, we denken er met veel plezier aan terug. Wil je volgende keer helpen? Laat het weten, dat is altijd heel welkom. Hieronder een mooi fotoverslag.
Dit drinkflesje, 4 glazen schaaltjes en een plastic mengkom vonden we op de tuin. Zijn het jouw spullen? Mail naar: katjahoiting@hotmail.com.
Kim's campingbestek is waarschijnlijk bij iemands vaat terechtgekomen. Laat het even weten dan regelen we dat het bij haar terugkomt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Peterseliewortel uit de oven

De krat met groenten

Jaarvergadering Wortels in Breda